domingo, 13 de febrero de 2011

EL REIKI QUÈ ÉS?
És un antic mètode de sanació natural reconegut  per l’ OMS, que aplica els principis de l’energia Universal per restaurar i harmonitzar el camí cap a la salut. És pràctic, senzill i efectiu per tothom.
Pot utilitzar-ho persones de totes les edats, professions i creences, ja que no es tracta de cap dogma ni cap religió. No són necessaris anys de pràctica ni canvis d’estils de vida, i ho podem utilitzar en qualsevol situació, moment o lloc. Per convertir-nos en canals d’aquesta energia, només necessitem l’ajuda d’un mestre de Reiki, que mitjançant un procés molt senzill anomenat sintonització, ens capacita per poder tractar tant els altres com a un mateix.
No és tant sols una tècnica que serveix per tractar les malalties del cos, sinó que també sana a tots nivells del nostre ésser, aportant un ben estar i un equilibri interior, que ens fa sentir millor amb nosaltres mateixos i amb els demés. El Reiki desenvolupa des del teu interior l’amor, la compassió, la pau, la felicitat, la voluntat, la serenitat, augmentant el nivell de consciència i ens ajuda en el creixement personal i l’autorealització. Ens permet avançar més ràpidament en el nostre camí evolutiu, en el que escoltarem amb més atenció els ritmes del nostre cos i el llenguatge del nostre esperit.



NATURALMENT
Eduard Mercader i Serra
Mestre de Reiki