lunes, 7 de mayo de 2012

ACTIVA EL SÍMBOL DE L’INFINIT

Viure en un ambient equilibrat genera bona salut i benestar, per contra, viure en llocs energèticament desequilibrats provoca una sèrie de malestars més o menys notables segons cada individu.
Algunes persones són més sensibles que d’altres al seu entorn, i noten més l’ambient que “es respira” en els llocs, és a dir, la qualitat de l'energia. Tot sovint l’energia de les nostres llars s’enrareix, es va desnaturalitzant, i es crea un ambient que solem definir com a tancat, pesat o carregat. Tothom ha experimentat la sensació que provoca estar en aquests ambients enrarits, que sovint ens fan agafar mal de cap o malestar general.
Un dels símbols sagrats amb el poder d’harmonitzar l’energia de qualsevol espai és el de l’infinit, que s’assembla al numero vuit col·locat horitzontalment.



Els símbols energètics sempre funcionen millor quan els teus pensaments i les teves intencions són bones i positives. Com més altruista i incondicional sigui l’energia de l’amor que s’utilitza per potenciar la invocació d’un símbol particular, més poderós serà.
El símbol de l’infinit es pot fer servir sempre que vulguem donar energia positiva, netejar, renovar, equilibrar i bescanviar energia densa per benestar i salut. També irradia extraordinàries qualitats sanatives i protectores.
Per dibuixar aquest símbol tanca la mà dreta en un puny. Estén els dits índex i cor junts, apuntant horitzontalment cap a fora i amb el polze aguantant els altres dits.


Mentre dibuixes el símbol de l’infinit físicament a l’aire, concentra’t i visualitza com surt un raig de llum blanca o violeta de la punta dels dos dits. Repeteix-ho tres vegades.


Per representar el final d’aquest ritual i conservar els seus efectes benèfics, fes un gest descendent en ziga-zaga amb la mà.
Si volem mantenir la bona atmosfera de la nostra llar, fer una neteja energètica perquè notem que un espai està molt contaminat, o necessitem renovar l’ambient d’un lloc tancat, hem d’anar passant per cada estança de la casa en sentit horari, i dibuixar el símbol en grans corbes allargades en l’espai davant on ho sentim o creguem necessari.         
Una altre opció és dibuixar el símbol de l’infinit amb una barreta d’encens de qualitat, doncs augmentarem els seus efectes purificadors.


També és eficaç, dibuixar-lo amb carbonet damunt d’una fulla de llorer sec i cremar-lo a les habitacions que creiem convenient. Així, potenciarem els seus beneficis energètics i activarem la seva poderosa màgia.