jueves, 3 de octubre de 2013

NETEGES ENERGÈTIQUES ESPECIALS


Si notem que un espai està molt contaminat, per exemple perquè la casa ha estat habitada d'ençà de diverses generacions, podem dur a terme una neteja especial de les energies subtils.
Igualment, ens podem trobar amb cases o llocs on hi ha alguna entitat perduda o "enganxada". En aquests casos la neteja es fa per mitjà de "fumigació".
Primer, hem de començar per preparar-nos nosaltres mateixos:
Ens connectarem a l'energia del Reiki i demanarem ajuda, guiatge i protecció als nostres guies espirituals per realizar correctament aquesta neteja.
També, és aconsellable que fem la protecció de l'esfera o bombolla de llum blava, i si ho trobem convenient el símbol Cho-Ku-Rei a sobre nostre per protegir-nos.
 
 
Llavors hem de tenir preparat el material necessari:
Una espelma de color blanc; encens de qualitat, i tres plantes netejadores com ara salvia, ruda i romaní (o bé menta, milfulles i anís estrellat). Aquestes  herbes de poder són una tradició dels antics nadius americans, que les utilitzaven per fumejar i eliminar l'ambient d'energies negatives.


També, es poden utilizar manats d'herbes preparats amb aquesta finalitat que es venen en determinats comerços especialitats en estris rituals. Aquests manats están fets d'herbes seques i quan s'encenen desprenen un fum purificant.


A més, necessitarem un cremador per cada estança, amb tres carbonets cadascun, i llumins.
Si no disposem de petxines marines de grandària apropiada per efectuar la combustió de les herbes, podem utilizar una cassoleta de fang.


En primer lloc, hem de tapar tots els miralls de les habitacions amb un drap negre, si pot ser, o amb tovalloles fosques. Això ho fem per evitar que es puguin refugiar en els miralls les energies negatives o les entitats que no volen marxar.
 

Seguidament, en un lloc central de la casa (ni la cambra de bany ni el dormitori, sinó per exemple el menjador o la cuina), hem d'encendre l'encens i l'espelma.
Hem d'encendre també els carbonets sobre els quals cremarem la mescla de plantes escollida per fer la neteja.  Aquest efecte netejador i purificador de les herbes s'ha de complementar amb símbols de Reiki. Els símbols es traçen amb el palmell de la mà, amb el txakra palmar, i es repeteix el seu nom tres vegades.
 
 
Llavors, hem d'escollir un lloc de la casa on obrirem una porta atemporal emprant el símbol Hon-Sha-Ze-Sho-Nen, ja que pot haver-hi una entitat perduda o una energia residual indesitjable, al qual demanarem que marxi al lloc on pertany emprant aquesta porta.
Hem d'anar passant per cada estança de la casa en sentit horari, normalment en direcció cap a la porta atemporal que hem preparat, de manera que fem com una escombrada.
També es pot disposar un cremador amb les herbes a cada estança.
Per netejar, utilitzarem  el símbol Sei-He-Ki,  associat al Cho-Ku-Rei, es potencia.
Després de netejar per mitjà de fumigació, i d'assegurar-nos que no notem cap vibració indesitjable, hem de tancar el símbol Hon-Sha-Ze-Sho-Nen amb un Cho-Ku-Rei. Abans, també podem enviar símbols d'ajuda per la porta perquè ajudin i acompanyin a bon port qui hagi passat (per exemple, el símbol Dai-Ko-Mio del mestre Usui.)
Un cop renovat l'ambient, el Reiki ens serveix per protegir-lo i mantener-hi el benestar més temps.
Així, el símbol Cho-Ku-Rei, aplicat a cada paret, al sostre i al terra, actua com un escut que no deixa estrar les males vibracions.
El símbol Sei-He-Ki purifica l'energia ambiental i protegeix l'espai de les energies negatives que hi puguin entrar, per exemple d'una persona que està de mal humor.
Aplicats a les cantonades, no deixen que s'hi estanquin l'energia i potencien l'energia positiva que haguem introduït en l'espai.
Acabarem amb un o diversos Dai-Ko-Mio perquè el lloc inspiri energía espiritual.