miércoles, 15 de agosto de 2012

RITUAL DE PURIFICACIÓ AMB EL VENT



Aquest senzill ritual és molt eficaç, doncs neteja i purifica d’una forma ràpida el nostre camp vibratori o aura de energies negatives o denses. El podem dur a terme sempre que ho creguem convenient.
Per realitzar-lo el millor és escollir un lloc aïllat i tranquil, preferentment en plena natura i on bufi el vent. Un bon moment són les primeres hores del dia, doncs l’energia és més neta i pura.
Per començar el ritual situat a l’est, que és la direcció de l’element aire i on neix la llum del dia. Tanca els ulls i fes unes quantes respiracions profundes. Percep els peus recolzats a terra. A sota hi ha la Mare Terra, saluda-la des del teu cor. Des del centre del teu ventre i a través dels peus sent la seva connexió. Sent les teves arrels que arriben fins el seu cor. Tot seguit respira suaument i connecta amb l’energia del lloc i del vent. Simplement unifica la ment i posi una intenció pura.
Passats uns minuts aixeca els braços, obre els palmells mirant enlaire i adopta una posició relaxada.



Llavors pronuncia en veu alta i ferma:
PREGO A L’ENERGIA DIVINA QUE EM SIGUIN RETORNADES TOTES LES ENERGIES QUE SÓN LEGITIMAMENT MEVES, DE TOTS ELS NIVELLS I DIMENSIONS I QUE SÓN NETEJADES I PURIFICADES PER LA CONSCIÈNCIA UNIVERSAL.
PREGO QUE SIGUIN EXTRETES DEL MEU COS FÍSIC I DEL MEU CAMP VIBRATORI TOTES LES ENERGIES QUE NO EM PERTANYEN, I QUE SIGUIN RETORNADES A LA FONT DE LLUM QUE SEMPRE ÉS SAVIESA DIVINA. QUE AIXÍ SIGUI. (Repetir 3 vegades).
És freqüent que durant el transcurs del ritual puguin aparèixer emocions denses, sensacions o percepcions diverses, imatges, pensaments, negativitats, persones, situacions viscudes, fets, etc, és a dir, energies inconscients que es troben en el nostre camp vibratori o aura. Si hi ha sensacions, les noto, em permeto sentir-les, si no son còmodes o felices no les jutjo, no les rebutjo, simplement em relaxo i deixo que siguin netejades i purificades.
Quan aquestes percepcions disminueixin, finalitzarem aquest ritual purificador agraint a l’energia Divina, al Vent, a l’energia del Lloc i a la Mare Terra l’ajuda rebuda. És normal que després d’haver realitzat el ritual sentim més benestar, harmonia, tinguem més claredat mental, etc. Això voldrà dir que el ritual ha tingut efecte.