viernes, 4 de noviembre de 2011

EL PODER DEL PERDÓ



La majoria de nosaltres tenim més o menys quelcom que treballar-nos en el tema del perdó. Freqüentment tenim cosses que perdonar a les persones que més influència tenen o han tingut sobre nosaltres: pares, germans, avis, parents, professors, companys d’escola, veïns, amics, parelles...
Quan ens neguem a perdonar, la rancúnia i el culpar als demés del nostre malestar o infortuni, es va acumulant i va creixent en el nostre interior, i això crea unes emocions i uns pensaments insans o inharmònics que s’adhereixen a la nostra aura,  causant un bloqueig que amb el temps es manifestarà en el nostre cos físic, en forma de malaltia física o emocional com: dolor, ressentiment ,ràbia,  ira, etc.
Llavors, es  bloquejarà el lliure intercanvi d’energia amb el camp Universal, i ens impedirà expressar lliurement les nostres emocions interiors i experimentar la nostra vida com a éssers únics i universals que som.
Per altra banda, si ens estanquem en la situació del passat que ens va fer mal, viurem  lligats al dolor i al passat. Ho reviurem una i altre vegada.
Tampoc ens podem oblidar de que la culpa sempre busca el càstig. De vegades ens aferrem amb afirmacions com: si, però si tu sabessis lo que em va fer... o lo que em va fer és imperdonable ... si és cert, lo que va passar fou terrible, però més terrible es aferrar-se a aquest dolor i elegir seguir en la infelicitat.
De vegades, creiem que perdonar equival excusar les accions injustes. No. Perdonar, equival a alliberar-nos del ressentiment que causa i manté el dolor, a recuperar el  nostre poder de ser feliços, lliures i evolucionar.
El fet de perdonar no vol dir que tinguem que acceptar que l’altre persona va obrar correctament. Vol dir que entenem que l’altre persona ho va fer des del seu propi dolor, fen-nos mal. Entenen llavors, que aquest dolor sols pot crear dolor i que el perdó està associat amb l’acceptació i la comprensió.
 Perdonar-me i perdonar els demés m’allibera del passat i de les cadenes emocionals que nosaltres mateixos o els demés ens han imposat. Llavors, els bloqueigs  d’energia negativa es dissolen, alliberant el nucli d’energia distorsionada que s’havia aferrat en el nostre sistema energètic i deixa d’afectar-nos.
Perdonar és un regal que em faig. Perdono i m ‘allibero.