lunes, 30 de enero de 2012

LA CANPANA O ESFERA DE PROTECCIÓ ENERGÈTICA

El nostre camp vibratori o aura està format per la qualitat dels nostres pensaments, sentiments i de les nostres accions, per això és canviant, dinàmic i actua com una barrera defensiva o escut natural i, alhora, com un imant que atreu o rebutja. Això passa en virtut de la llei Universal de ressonància que opera en els diferents nivells o plànols d’existència, i determina que; “qualitats similars s’atrauen i qualitats oposades es repel·leixen”.
Per tant, no hi haurà millor defensa natural  contra les energies denses o negatives que els pensaments positius, els bons sentiments i les accions de bé. Una voluntat ferma i uns ideals espiritualment elevats també són una barrera defensiva per les forces o energies no evolucionades.
Una persona amb l’aura dèbil o danyada pot ser fàcilment influïda per altres i, en alguns cassos, ser vulnerada més fàcilment per energies de tota mena com: pensaments negatius, energies elementals, ànimes perdudes, paràsits energètics etc.
No hi ha cap protecció energètica que resulti totalment infalible, però un dels més senzills i eficaços mètodes de protecció del nostre camp vibratori o aura, és la creació d’una campana o esfera de protecció de color blau.

El poder d’aquesta protecció energètica dependrà de la força de la nostra intenció i del poder de la nostra voluntat.
El color blau és una radiació de llum que vibra amb una freqüència concreta, i ens aporta principalment tranquil·litat, pau i fe. També transmet una sensació de seguretat i protegeix, ja que el color blau està associat a  l’energia del poderós Arcàngel Miquel, que és el comandant en cap de les forces celestials de llum.

Per crear aquesta campana o esfera protectora de llum blava, no només ho hem de fer mentalment, sinó que cal fer el gest d’embolicar-se de cap a peus, tot visualitzant el blau que ens envolta completament, a mesura que creix més gran i més brillant.
Alhora decretem en veu alta:
AMB EL PODER DE LA MEVA VOLUNTAT; M’ENVOLTO AMB UNA ESFERA DE LLUM BLAVA, ON CAP ERROR, CAP ENERGIA ESTRANYA, CAP ENERGIA VINGUDA D’ALTRES MONS HI POT ENTRAR. QUE AIXÍ SIGUI.
Repetir tota la protecció 3 vegades.


Quan creem aquesta esfera, hem d'estar fermament convençuts que la protecció existeix, que ens protegeix i no pot ser vulnerada. Si mostrem senyals de por o dubtes, la protecció es debilita i es torna franquejable.
És recomanable que utilitzis aquesta protecció de forma quotidiana o sempre que ho sentis necessari.