sábado, 9 de junio de 2012

CAPTAR L’ENERGIA DELS ARBRES


Els arbres són éssers molt longeus que a més d’oxigenar el nostre món, oferir-nos la seva fusta, els seus fruits i la seva bellesa, ens donen alguna cosa més. Quan caminen per un bosc o ens apropem al seu camp energètic o aura, ens ajuden a establir contacte amb el poder de la natura, ens irradien amb les seves qualitats benèfiques, ens sanen i ens omplen d’energia.
Els Celtes creien que cada arbre tenia un esperit savi i que els seus rostres es podien veure en l’escorça dels seus troncs,  i les seves veus escoltar-se en el so de les fulles movent-se amb el vent.


Qui sap escoltar-los pot aprendre de la seva gran memòria i saviesa, ja que durant la seva vida emmagatzemen coneixements.
La comunicació amb animals, plantes, arbres o minerals comença quan els percebem i els tractem com a iguals a nosaltres, llavors les freqüències s’harmonitzen i parlem una mateixa llengua. Es requereix obertura intuïtiva. Quan s’estableix aquesta màgia, ells poden compartir la seva saviesa amb nosaltres i nosaltres amb ells.
Una pràctica molt fàcil per aprendre a comunicar-nos amb ells és acostar-nos a un arbre i saludar-lo mentalment, demanar-li permís per abraçar-lo, o col·locar els palmells damunt el seu tronc.


Llavors podem tancar els ulls i deixar que la nostra respiració ens uneixi a ell, així sentim la seva energia i podem demanar-li que absorbeixi les nostres emocions i pensaments negatius o densos. També podem asseure’ns amb l’esquena recolzada al seu tronc, respirant suaument. En finalitzar li donem les gràcies, igual que fem amb les persones.
Una altra pràctica que podem realitzar, quan estem molt alts d’energia, és acostar-nos a un arbre i abraçar-lo, transmetent-li el nostre estat energètic. Després, en moments baixos, podem acostar-nos, i demanar-li que ens atorgui energia. Sempre hem de recordar saludar, demanar permís i donar les gràcies. Podem escollir un mateix arbre i practicar amb ell assíduament.
Quan un arbre s’adona que ha exhaurit el seu temps a la terra, atreu vibracions de freqüències negatives cap el seu espai àuric, i, en el procés de la seva mort física, transmuta aquestes energies per al bé del medi ambient.