domingo, 16 de junio de 2013

ELS PLANETES


DESCRIUEN ENERGÍES BÀSIQUES I HABILITATS

LLUNA:
Sentiments, instints, emocions, percepció, somnis, humors, receptivitat. La instructora d'allò matern, regeix allò femení en homes i dones, governa les aigües i els fluids corporals.
MERCURI:
El llenguatge, la comunicación, la ment, és la lent que desxifra el que "veu" la Lluna i ho comunica. Integració de polaritats. El poder de la paraula, la curiositat.
VENUS:
El desig com a aspiració, el plaer, art, bellesa, harmonia, amor terrenal i amor sagrat; compartir, les relacions, la creativitat, el gust, les possessions materials, el menjar.
MART:
Purificació, acció, força, dinamisme, moviment, voluntat, l'energia del guerrer.
JÚPITER:
Expansió, agraïment joiós, generositat, cooperació, celebració, alegría, expansió de la consciencia, optimisme, extraversió, exuberancia.
SATURN:
Les estructures, lleis i principis de la vida. La manifestació material de les coses. Posa límits, és seriós, conservador, demana esforç, assenyala impecablement els temes on s'ha de treballar.
URÀ:
Canvi revolucionari, el gran despertador, trenca les velles estructures, original, innovador, extravagant. regeix la tecnología i la comunicació a gran escala. La màgia en acció. És la misteriosa aiguamarina.
NEPTÚ:
Inspiració, amor incondicional, espiritualitat, planeta de la música i la intuïció, El gran oceà de lluminosa saviesa amarant totes les dimensions. Nebulós, dissolvent. El seu rostre és la inconsciencia.
PLUTÓ:
Transmutació, catarsi, purificació, obre la caverna i treu fora allò que estaba ocult, porta la llum de la consciencia, primer destrueix i després regenera. Les proves de foc. Les profunditats de l'inconscient. Si no es coopera amb ell actua com un volcà.
QUIRÓ:
Simbolitza les ferides que hem de sanar abans d'accedir a la consciencia cósmica. La transformació de les ferides en poder espiritual.