sábado, 11 de mayo de 2013

EL SOL



LA FONT DE LA LLUM I DE LA VIDA
El Sol és la font de llum, de la vida i de la calor, tant física com espiritualment. És el cor del nostre sistema i els seus batecs es converteixen en llum i vida, notrint i vivificant a tots els éssers.
Molts pobles l'han adorat com a el Déu veritable, des de l'antic Egipte fins a les cultures sud-americanes. Quan representa el cor de l'Univers, el Sol apareix al centre del zodíac, transmetent el seu missatge a la seva cort, els planetes.
El Sol encarna el principi masculí, en oposició complementaria a la Lluna, ella, mancada de llum propia, la pren com un mirall de l'astre radiant.
Les forces del Sol i de la Lluna ens mostren que tota l'existència es mou en cicles de transformació i que la mort no existeix com un final, sinó com una etapa anterior a la vida que reneix.
La Lluna mostra amb les seves fases el cicle mensual i el Sol, amb les estacions, el cicle anual.
El Sol és també símbol d'immortalitat, doncs reneix cada dia a l'alba anul·lant la foscor de la nit. Amb la seva presencia diüna, representa l'activitat, la força i el treball. Com a donador de llum permanent és el símbol de la veritat, del que és autèntic i genuí.
També simbolitza el nostre esperit, direcció i propòsit. Regeix la voluntat de ser, d'elegir, el centre de la personalitat, la consciencia de l'ego, la força vital, la identitat, el treball creatiu.
 
ATRAU LA BONA ENERGIA AMB EL SÍMBOL DEL SOL
Una manera de beneficiar la teva llar és invocar el Sol amb el seu poderós símbol, que conbina els seus raigs lluminosos amb les vuit direccions de la brúixola.
El símbol del Sol és una eina molt útil. Tant per netejar, renovar i protegir com per dotar d'energia positiva i guaridora els espais que creguis que necessiten una dosis d'energia solar.
A casa, es pot començar pel lloc on passem més hores: el dormitori. Quan estiguem satisfets amb els resultats obtinguts en aquesta estança, passarem a una altra habitació. Un altre lloc on passem molt temps és la feina. Per tant, també podem millorar l'ambient del nostre despatx o del nostre cotxe.
Un cop renovat l'ambient, el símbol del Sol ens serveix també per mantener-hi el benestar més temps.
Cal tenir present que els símbols energètics sempre funcionen millor quan els teus pensaments i les tevés intencions són bones i positives. Com més altruista i incondicional sigui l'energia de l'amor que s'utilitza per potenciar la invocació d'un símbol particular, més poderós será.
Per invocar correctament aquest símbol, fixa't bé en la seqüència del traçat del seu dibuix.
 
 Per dibuixar-lo tanca la dreta o dominant en un puny. Estén els dits índex i cor junts, apuntant horitzontalment cap a fora i amb el polze aguantant els altres dits.
Mentre dibuixes el Sol físicament a l'aire, concentra't i visualitza amb claredat com surt un raig de llum blanca o daurada de la punta dels dits. Al mateix  temps que ho dibuixis, imagina que estàs creant una bola de llum brillant.
A continuación, visualitza els brillants raigs de llum que emanen del interior del Sol cap a l'exterior, i que netegen amb la seva poderosa llum. Només requereix una senzilla visualització.
També pots decorar la teva llar amb un mirall en forma de Sol i així obtindras la seva calidesa i els seus efectes benèfics.