domingo, 5 de febrero de 2012

BANY RITUAL DE NETEJA ENERGÈTICA O ESPIRITUAL

Per iniciar aquest ritual purificador, em de tenir em compte que aquest bany és energètic o espiritual, i no pas per netejar el cos físic. Abans però, ens haurem de dutxar per netejar el nostre cos, i caldrà netejar la banyera i el bany.
Per començar, es important que creïs un ambient en sintonia amb el bany ritual que prendràs. Pots encendre un encens dins de la zona del bany, que anirà destinat a la neteja i purificació de l’ambient.
Encén una espelma amb la intenció que representi la llum o energia Divina, la Divinitat o el Sant que prefereixis o sentis més proper a tu. També és un bon moment, per fer una oració sincera demanant humilment la purificació i la neteja d’energies, pensaments o influències negatives. És molt important que unifiquis la ment, que posis intenció, que tinguis clar el que demanes i a qui l’hi demanes.
Posa en una olla (que no sigui d’alumini) un litre d’aigua a bullir. Quan bulli, introdueix un grapat de alfàbrega seca i remou tres vegades. L’alfàbrega té un poderós efecte purificador, treu la negativitat i protegeix contra l’acumulació d’influències negatives.




Afegeix un grapat de sal marina, remou tres vegades i aparta’l del foc. Per augmentar la eficàcia d’aquest bany, pots dibuixar una estrella de sis puntes (estrella de David) sobre un paper, i després col·loca un paquet de sal marina en el seu centre durant 12 hores o tota la nit. La vibració de la formació estel·lar quedarà impresa dins de cada gra de sal. Això augmentarà l’ona de freqüència dins la sal, que llavors es podrà utilitzar per neutralitzar i absorbir les energies negatives.


Deixa reposar la infusió durant una estona, preferentment a  la zona del bany.
Omple mitja banyera d’aigua i afegeix la infusió prèviament colada.
Introdueix-te completament nu en la banyera i, si ho creus convenient, afegeix una mica més d’aigua. Realitza diverses immersions completes, el cap inclòs. Ves visualitzant com tota la negativitat va passant des del camp vibratori o aura a l’aigua.





Continua submergint-te i rentant-te fins que s’acabi el temps del bany. Si  ho sents convenient pots esbandir-te la boca. No obstant això, evita empassar-te-la. Quan sentis que ja s’ha realitzat el propòsit del ritual finalitza el bany.
S’ha de romandre com a mínim de 9 o 10 minuts perquè sorgeixi els millors efectes.
Després, treu el tap de la banyera mentre segueixes dins, i ves visualitzant com tota la negativitat se’n va pel desguàs, i alhora, et vas quedant net, radiant i lluminós.
Quan ja no quedi aigua, pots aixecar-te. Si la temperatura ho permet, és important que el cos s’assequi per si mateix, deixant que la pell absorbeixi la barreja. També et pots posar un barnús, i llavors pots vestir-te amb roba neta. És normal sentir-se més lleuger després del bany, o pots sentir-te temporalment cansat, ja que has mobilitzat energia.
El millor és que després ens anem a descansar o dormir. Abans però, és un bon moment per realitzar la protecció energètica amb el color blau, o la que tu utilitzis habitualment.
Tant si has experimentat alguna sensació o no, durant o després del bany espiritual, pots estar segur que el bany ha sorgit efecte.
L’escepticisme o la falta de creença en l’efecte del ritual fa que disminueixi l’efecte beneficiós. És necessari realitzar aquest bany, 3, 5 o 7 dies consecutius, depenent del cas.
Podem utilitzar aquest bany sempre que ho creguem convenient. Un bon moment és quan la lluna està en la fase de quart minvant, ja que és la fase lunar més propicia per purificar-nos.