jueves, 7 de abril de 2011

EL REIKI PER ELS ANIMALS

 Com ja hem explicat abans, el Reiki no és exclusiu pels éssers humans. Els animals són més sensibles i reben l’energia d’una manera més natural.
Per tant, podem aplicar el Reiki a animals de companyia com ara gats, gossos, ocells, etc. En particular, els gats sovint el demanen. És necessari sempre que els hi demanem permís mentalment i esperem una resposta, que en general és molt clara.
També  poden ser ells que ens demanin de forma telepàtica l’energia Reiki i ens mostrin la part del cos que volen que els tractem. La duració  del  tractament  la sol determinar el propi animal. Normalment quan ja en té prou ens ho farà saber;  movent-se, estirant-se, donant mostres  de inquietud o allunyant-se. També pot passar que caigui en un son profund, cosa que voldrà dir que el Reiki ha fet afecte.
En general  no tenen  tanta  paciència per mantenir-se immòbils durant  l’ estona que dura una sessió i necessiten  menys  temps.
Els  animals  més  grossos o aquells que no és aconsellable entrar en contacte, poden rebre fàcilment Reiki utilitzant el símbol de sanació a distància.
Els més petits com els hàmsters o els ratolins, els podem tenir entre les mans uns minuts i si volem tractar peixos o ocells,  ho podem fer a través de la peixera o la gàbia.
Fins hi tot els animals que es mostren més indiferents a la nostra presència, com la tortuga o les serps, notaran les virtuts d’ unes mans guaridores.No hay comentarios:

Publicar un comentario