domingo, 31 de julio de 2011

EL PERIÒDE DEPURATIU

 Després de cada sintonització, cal fer vint-i-un dies de depuració (com altres cures depuratives, o com les tres setmanes que en Mikao Usui va estar-se fent dejuni i meditació a la muntanya sagrada) per ajudar la neteja i el reajustament del cos físic a augmentar el nivell energètic.
 Les sintonitzacions són per elles mateixes un procés  guaridor i en alguns casos això pot comportar crisis lleus, ja que s’alliberen bloqueigs que poden ser molt antics. Les toxines i impureses es van emmagatzemant durant tota la vida, i com més antigues són més costa d’eradicar-les i més radical en pot ser l’efecte.
Aquest procés de depuració pot generar molèsties més o menys importants segons cada persona. Aquestes molèsties no han d’amoïnar, ja que són simplement els símptomes de la neteja general i forma part del procés natural depuratiu. Passats aquest dies, l’iniciat sent un benestar general, i les mans i els peus se solen notar més calents.
Durant el període de depuració s’ha de procurar no ingerir begudes alcohòliques, carn roja, carn de porc i aliments enllaunats.
 Podem ajudar al nostre organisme intentant portar una vida més sana, amb una alimentació equilibrada, bevent més aigua (perquè ajuda a la depuració i a l’eliminació de toxines) i descansant millor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario