domingo, 26 de febrero de 2012

NETEJA ENERGÈTICA ASTRAL



Si poguéssim observar el permanent intercanvi d’energies al interactuar amb les persones que ens relacionem, seríem conscients de la gran importància que tenen els pensaments, sentiments, emocions i accions que, com si fossin onades, ens banyen literalment i de forma constant.
Totes aquestes energies ens afecten sempre ja sigui d’una manera positiva, quan són amorosos i  amables, o tot el contrari, quan són de judici, crítica, malestar, gelosia, enveja o prejudici. Òbviament, no podem aïllar-nos, però si hem de tenir en compte i ser conscients que, el relacionar-nos amb persones o circumstàncies poc positives ens afecta, ja que els nostres camps vibratoris o àurics estan interactuant en tot moment.
Aquesta neteja energètica astral és molt efectiva i senzilla de realitzar. La podem utilitzar sempre que ho creguem convenient, però  el moment més idoni és abans d’anar a dormir.
Només ens farà falta un pèndol i estar a la zona de bany, ja que em de tenir a prop una aixeta d’aigua. Per que no ens distreguin les influències externes, cal procurar estar sols i no ser molestats.
Per evitar possibles interferències energètiques, caldrà no portar objectes de metall damunt com ara: rellotges, anells, arracades, claus, etc.
Els peus han d’estar en contacte amb la terra i mai creuats. També és important mantenir el pit i l’esquena alçats amb la finalitat que l’energia pugui fluir lliurement. La respiració ha de ser relaxada.
Agafa  el fil del pèndol amb la mà dreta. L’extrem superior ha d’estar situat entre els dits índex i el polze. La llargada del fil ha de tenir entre 15 i 20 cms de llarg.
Cal mantenir relaxades les totes les articulacions, el canell ha de romandre lliure i els dits han d’estar relaxats. Si hi ha tensió, els moviments inconscients de la persona no es podran manifestar.
Llavors, fes que el pèndol volti en sentit horari. No el moguis amb els dits ni amb la mà, fes servir únicament el poder de la teva ment i la voluntat.
Si no es mou, concentra’t amb el pèndol i ordena-li amb la força de la teva ment que es mogui en la direcció adequada.
La ment té el poder de influir en la matèria, i aquest és un dels mètodes més senzills per provar-ho.
Si no estàs habituat amb l’ús del pèndol, recorda que sols es pot aprendre per mitjà de la pràctica.





Obre l’aixeta d’aigua freda i deixa que corri l’aigua. Col·loca la mà esquerra damunt de l’aixeta amb contacte amb el metall, dons és conductor i juntament amb l’aigua, ens facilitarà la neutralització de les energies negatives o denses.




Llavors digues amb veu ferma:
Prego a l’Energia Divina: que totes les energies de persones mortes, entitats obscures, ànimes perdudes, obsessors, forces de l' astral, forces del mal, energies psíquiques projectades, energies d’altres mons, pensaments negatius, llavors de pensaments negatius, energies de totes les persones que m’envegen, m’odien, geloses, o que em tenen rancúnia, pensaments i energies de totes les persones en general, pensaments i energies procedents de parelles, ex-parelles, amants, ex-amants, marits, ex-marits, d’amics, enemics, veïns i companys de treball.
QUE TOTES AQUESTES ENERGIES, SIGUIN EXTRETES DEL MEU COS FÍSIC I DEL MEU CAMP VIBRATORI ARA, I QUE TORNIN A LA FONT DE LA LLUM DIVINA. QUE AIXÍ SIGUI.

A mesura que el pèndol volta, deixa que totes aquestes negativitats se’n vagin pel desguàs. Si ho creus convenient, pots repetir la fórmula de la neteja.
És freqüent que ens puguin venir a la ment, emocions, records de persones, situacions, fets, etc, és a dir, energies negatives inconscients que encara es troben en el nostre camp vibratori o aura.
Per finalitzar la neteja deixa que el pèndol volti fins que es pari.


Si el pèndol que utilitzem és de cristall mineral o metall, necessita netejar-se periòdicament des del punt de vista energètic per funcionar degudament. Això és molt important perquè en el transcurs de la seva utilització pot carregar-se d’energia estranya, corrent el perill de limitar o interferir les seves capacitats.
Una de les més simples consisteix a rentar el pèndol sota el raig d’aigua freda uns minuts. Per tal de facilitar el procés de neteja, podem fregar el pèndol amb els dits, mentre corre l’aigua sobre ell. Mentalment, pensa que vols neteja’l  de totes les impureses.
Un altre sistema és submergir el pèndol en un recipient d’aigua i sal marina durant unes hores. La sal és un magnífic purificador natural. A continuació pots esbandir el pèndol amb aigua destil·lada i llavors secar-lo amb un drap net.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario