miércoles, 15 de agosto de 2012

RITUAL DE PURIFICACIÓ AMB EL VENT



Aquest senzill ritual és molt eficaç, doncs neteja i purifica d’una forma ràpida el nostre camp vibratori o aura de energies negatives o denses. El podem dur a terme sempre que ho creguem convenient.
Per realitzar-lo el millor és escollir un lloc aïllat i tranquil, preferentment en plena natura i on bufi el vent. Un bon moment són les primeres hores del dia, doncs l’energia és més neta i pura.
Per començar el ritual situat a l’est, que és la direcció de l’element aire i on neix la llum del dia. Tanca els ulls i fes unes quantes respiracions profundes. Percep els peus recolzats a terra. A sota hi ha la Mare Terra, saluda-la des del teu cor. Des del centre del teu ventre i a través dels peus sent la seva connexió. Sent les teves arrels que arriben fins el seu cor. Tot seguit respira suaument i connecta amb l’energia del lloc i del vent. Simplement unifica la ment i posi una intenció pura.
Passats uns minuts aixeca els braços, obre els palmells mirant enlaire i adopta una posició relaxada.



Llavors pronuncia en veu alta i ferma:
PREGO A L’ENERGIA DIVINA QUE EM SIGUIN RETORNADES TOTES LES ENERGIES QUE SÓN LEGITIMAMENT MEVES, DE TOTS ELS NIVELLS I DIMENSIONS I QUE SÓN NETEJADES I PURIFICADES PER LA CONSCIÈNCIA UNIVERSAL.
PREGO QUE SIGUIN EXTRETES DEL MEU COS FÍSIC I DEL MEU CAMP VIBRATORI TOTES LES ENERGIES QUE NO EM PERTANYEN, I QUE SIGUIN RETORNADES A LA FONT DE LLUM QUE SEMPRE ÉS SAVIESA DIVINA. QUE AIXÍ SIGUI. (Repetir 3 vegades).
És freqüent que durant el transcurs del ritual puguin aparèixer emocions denses, sensacions o percepcions diverses, imatges, pensaments, negativitats, persones, situacions viscudes, fets, etc, és a dir, energies inconscients que es troben en el nostre camp vibratori o aura. Si hi ha sensacions, les noto, em permeto sentir-les, si no son còmodes o felices no les jutjo, no les rebutjo, simplement em relaxo i deixo que siguin netejades i purificades.
Quan aquestes percepcions disminueixin, finalitzarem aquest ritual purificador agraint a l’energia Divina, al Vent, a l’energia del Lloc i a la Mare Terra l’ajuda rebuda. És normal que després d’haver realitzat el ritual sentim més benestar, harmonia, tinguem més claredat mental, etc. Això voldrà dir que el ritual ha tingut efecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario