domingo, 10 de abril de 2011

EL REIKI I LA SALUT

La salut és l’equilibri entre les parts principals del nostre ésser i això implica que l’ energia del nostre cos flueixi lliurement, com la corrent d’un riu, sense bloquejos  ni estancaments. Quant hi ha un excés o una falta d’energia en una àrea determinada, l’organisme vibra a una freqüència inharmònica, el conjunt perd el seu equilibri i augmenta la possibilitat que hi hagi una disharmonia (o malaltia). Si tota la energia flueix bé, la persona està harmonitzada, té salut.
L’estrès diari, l’estil de vida i les situacions que ens passen tal com les vivim (perquè cada persona, la situació la viu diferent), ens creen petits bloquejos i petits estancaments que a la llarga poden desencadenar disharmonies més greus. La funció principal del Reiki és la de restablir l’equilibri energètic de l’organisme recuperant  l’harmonia necessària per restablir la salut. Restitueix l’harmonia global perduda a causa de tots els desequilibris passats i presents. Així sanant el passat, curem el present i millorem el futur.
El Reiki també és un mètode preventiu que ens manté amb bona salut. El sistema immunitari funciona millor, i per tant, estem menys esposats a agafar malalties, ens trobem més equilibrats i, així, menys subjectes a disgustos i desenganys.

1 comentario: