sábado, 16 de abril de 2011

UN AMBIENT SANATIU

El Reiki pot aplicar-se en qualsevol lloc: al carrer, el tren, en un parc o inclús en un bar ple de gent. Però l' ideal és disposar d’una habitació sense masses fresses, on puguem treballar de manera tranquil·la i harmoniosa. Per la persona que rep el tractament li resultarà relaxant trobar-se en un espai sanatiu que ofereixi un ambient adequat, i ens poden ajudar de alguns principis bàsics del mil·lenari art xinès del  Feng Sui, (literalment, feng significa “vent” i sui significa “aigua”) per aconseguir que l'energia circuli fluidament, augmentant d’aquesta manera el benestar. No és precís  que la decoració sigui especial però si s'ha de cuidar l'ordre, la neteja i l'harmonia dels colors.  La llum de l'habitació també és important, si pot ser, ha de ser càlida i suau i és preferible la llum natural. Les làmpades  i les espelmes poden ser una bona opció.
 Purificar l'espai  amb una branqueta de sàlvia és una manera discreta de preparar la sala i  rebre a la persona. Si t'agrada cremar encens, espelmes perfumades o olis essencials, recorda que no  totes les persones aprecien els mateixos olors i podem carregar massa  l’ambient. Si ets fumador, procura no fumar abans de la sessió, ja que el fum del tabac impregna les mans, el cabell, la roba i l'habitació d’una olor desagradable.  Les plantes vives i els rams de flors renoven la energia i  l'oxigen proporcionant  un ambient agradable i guaridor. 
Els sons  i la musica de meditació són un complement energètic al tractament, ja que son vibracions guaridores que ajuden a elevar la consciència,  indueixen a un estat de calma i  concentració; sempre que siguin suaus, de fons, i com passa amb les olors, no podem  imposar els nostres gustos personals. És millor preguntar al receptor per les seves preferències abans que fer-li passar una estona d' incomoditat o mal estar. Si no disposem de llitera de massatges, podem fer servir un llit, sofà, cadira, tamboret, coixins,estores,etc.
El més important  és  realitzar la teràpia còmodament, i que el receptor   senti bé i relaxat. Per evitar interrupcions durant la sessió i mantenir l'ambient sanatiu, caldrà desconnectar el telèfon i  demanar al receptor que faci el mateix. Si hi ha més persones a casa, caldrà  demanar no ser molestats.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario