martes, 17 de mayo de 2011

LA POSICIÓ GASSHO

Aquesta pràctica s’ha de realitzar en posició Gassho o Namaste, que literalment significa “ dues mans que s’ajunten “. Aquesta posició d’oració és utilitzada per nombroses cultures i religions en tot el mon i és un gest sagrat ancestral que tenim els humans per dirigir-nos al nivell espiritual. Amb aquest gest expressem el respecte, suplica i agraïment a la consciència divina.  Al Tibet, a l’Índia, i a altres països, és també un gest de salutació, de respecte o agraïment.
 És una postura energètica molt fàcil, de manera que una vegada estem sintonitzats, facilita la canalització del flux Reiki. El gest d’unir els palmells de les mans a l’alçada davant del txakra del cor, reforça el recolliment interior i proporciona  pau i harmonia. Adoptarem una posició còmoda, preferentment asseguts (a terra, a una cadira, tamboret, coixí...), però també es pot fer estirat. També  és vàlid  seure’ns  sobre els talons o inclús estar drets, ja que el més important  fent  Gassho és  l’intenció.
 Si ens és possible escollirem un lloc confortable i tranquil, on no sentim ni fred ni calor, sense soroll. Ho il·luminaren suaument, ho perfumarem amb una olor que ens agradi (encens, olis aromàtics, etc.), i hi posarem música tranqui-la i suau. D’aquesta manera ens estem preparant per dedicar-nos una estona a nosaltres mateixos i aconseguirem establir una rutina saludable.
 





 Gassho, actua com un interruptor del flux d’energia Reiki i ens ajudarà a la concentració i la sensibilització dels txakres palmars.













No hay comentarios:

Publicar un comentario